Αρχική
Επικοινωνήστε μαζί μας
Οι προφυλάξεις που λαμβάνουμε λόγω του κορονοϊού

Λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19), λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια της υγείας των εργαζομένων μας στα δίκτυα υποστήριξης, σέρβις και διανομής. Ως εκ τούτου:

  • Οι εκπρόσωποι των τηλεφωνικών μας κέντρων σάς εξυπηρετούν προς το παρόν από τα σπίτια τους. Ενδέχεται να αντιμετωπίζετε μεγαλύτερους χρόνους σύνδεσης, να ακούτε περιστασιακούς ήχους στο υπόβαθρο ή η ποιότητα των κλήσεων να είναι μειωμένη
  • Αν έχετε ζητήσει ή αν χρειάζεστε επισκευή για ένα προϊόν σας, λάβετε υπόψη ότι η λειτουργία των εξουσιοδοτημένων κέντρων σέρβις καθώς και των σχετικών τμημάτων διοικητικής μέριμνας μπορεί να έχει επηρεαστεί εξίσου

Στο μεταξύ, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail ή να περιηγείστε στον ιστότοπος υποστήριξης για λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων για το προϊόν σας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ενθαρρύνουμε να μείνετε ασφαλείς κατά τη διάρκεια αυτής της ταραγμένης περιόδου.

Σας είναι δύσκολο να βρείτε ένα PlayStation ©5 σε απόθεμα; Επικοινωνήστε απευθείας με το διαδικτυακό σας κατάστημα λιανικής για να ενημερωθείτε για το πότε θα είναι διαθέσιμη η κονσόλα. Η Sony δεν διαθέτει πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες αποστολής ή με τα αποθέματα σε καταστήματα λιανικής.

2111988791 (από Ελλάδα για κλήσεις τόσο από σταθερό όσο και από κινητό)
800 91150 (από Κύπρο για κλήσεις τόσο από σταθερό όσο και από κινητό)

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 18:00

 

μίλα μαζί μας

All our agents are helping customers or chat is currently closed. Check our hours of operation below and try again later.

Στείλτε μας το ερώτημά σας:

Βοηθήστε μας να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα - πείτε μας λίγα παραπάνω λόγια για το γιατί επικοινωνείτε μαζί μας, έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε πιο αποδοτικοί όταν σας παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Τα πεδία με την επισήμανση * συμπληρώνονται υποχρεωτικά

 - 

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία έτσι ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Θέλετε να λαμβάνετε διαφημίσεις στο μέλλον;